Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Šanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanja

30.09.2013.

Šanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanja

Dječije predstave „Bontonijada“ i „Zanati“, u izvođenju popularnog glumca Radojice Stankovića, odnosno Šanta – Pante, i Dječijeg pozorišta  „Stanković“ iz Nikšića, po tekstu Tode Nikoletića, odigrane su danas u amfiteatru Akademije znanja Budva.

Predstave su organizovali Akademija znanja Budva i Druga osnovna škola, za učenike  prvog i drugog razreda ove škole, u skladu sa Nastavnim planom i programom.

 Predstava „Bontonijada“ nagrađena je 2009. godine na Festivalu monodrame za djecu u Sarajevu prvom nagradom stručnog žirija, dok je predstava „ Zanati“, na istom festivalu naredne godine, osvojila prvu nagradu publike i iste godine u Subotici, na Festivalu glumaca, pjevača i zabavljača za djecu.

Ove godine Šanta-Panta slavi 25 godina rada i druženja sa djecom iz Crne Gore i zemljama okruženja i tom prilikom obići će mnoga mjesta u Crnoj Gori, a krajem godine, završnom predstavom,  podijeliće radost dugogodišnjeg druženja sa djecom iz Tivta, gdje je i započeo karijeru, 1988. godine.

 

Šanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanjaŠanta - Panta odigrao predstave na Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com