Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Održana radionica povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne Gore

3.03.2014.

Održana radionica povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne Gore

Povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne Gore (NSOR CG 2014-2020), koju Ministarstvo održivog razvoja i turizma priprema u saradnji sa timom CEED Consulting iz Podgorice, danas je na Akademiji znanja održana radionica u trajanju od 09 do 13 h.

Uvodno izlaganje  imala je Aneta Milutinović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, nakon kojeg su govorile konsultanti CEED Consultinga - konsultantske kuće koja je angažovana na izradi strategije - Božena Jelušić, Marija Vugdelić i Slavica Nikolić.

 Ova radionica dio je šireg procesa konsultacija sa svim društvenim strukturama i zainteresovanim pojedincima, tako da su danas  aktivno učestvovali predstavnici opština (Budva, Kotor i Tivat), turističkih organizacija i NVO Green. me.

PLATFORMA ZA IZRADU NACIONALNE STRATEGIJE ODRŽIVOG RAZVOJA 2014-2020

 


Održana radionica povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne GoreOdržana radionica povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne GoreOdržana radionica povodom revizije Nacionalne strategije održivog razvoja Crne Gore

Kontakt

Akademija znanja doo

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakt:

Savjetnik za odnose s javnošću
Sandra Radulović
Mob. tel. 069 207 987

az.sandra.radulovic@gmail.com