Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Veče sa glumcem Vojinom Ćetkovićem

22.11.2014.

Veče sa glumcem Vojinom Ćetkovićem

Sinoć je na Akademiji znanja, u okviru Budvanskih novembarskih dana održano veče sa glumcem Vojinom Ćetkovićem.

U razgovoru sa Ninom Smailagić i odgovarajući na pitanja publike, glumac je podastirao svoje misli i osjećanja o glumi, porodici, današnjim glumcima, popularnosti i ostalim elementima života koji su uticali na formiranje njegove privatne ličnosti i profesije, koji su u ovom poslu neodvojivi.

"Od glume se ništa ne dobija, gluma se voli" - misao je i defincija ovog poznatog umjetnika, koju je, između ostalog, podijelio sa budvanskom publikom. A za publiku u Budvi bilo je najinteresantnije da od njega čuju ono što ga vezuje za Budvu, za Grad teatar, o pozorišnom životu u Budvi i Tivtu, gdje je takođe često prisutan.

"U Budvi sam igrao  svoju prvu profesionalnu predstavu "Lizistrata". Igrao sam je jednom u Beogradu, a onda na Citadeli, na Grad teatru. I kad sam vidio svoje ime na Citadeli bio sam jako, jako ponosan. Smatrao sam da ako ti ime" visi" na Citadeli, da si uspio u životu, zato što sam i ranije gledao velike predstave, velike glumce i velike reditelje baš u Budvi i na Citadeli" - kazao je Ćetković. 

Vojin Ćetković je prvi put na scenu stao već  sa osam godina, svoj talenat je usavršavao tokom studija glume na Fakultetu dramskih umjetnosti  u Beogradu,  a priliku da ga iskaže dobio  u brojnim serijama i filmskim ostvarenjima.Veče sa glumcem Vojinom ĆetkovićemVeče sa glumcem Vojinom ĆetkovićemVeče sa glumcem Vojinom ĆetkovićemVeče sa glumcem Vojinom ĆetkovićemVeče sa glumcem Vojinom Ćetkovićem

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112