Akademija znanja, Budva Crna Gora

Kancelarije, učionice, kabineti i kancelarije

Akademija znanja je moderni komercijalni centar u Budvi. 

Osnovna djeltanost naše firme je izdavanje poslovnih prostorija. Raspolažemo prostorima različitih namjena za edukaciju, dešavanja i poslovanje. Idealno mjesto i ambijent za obavljanje Vaših budućih poslova.

Kancelarije

Akademija znanja raspolaže velikim brojem moderno opremljenog kancelarijskog prostora sa obezbjedjenim uslovima (internet konekcija, telefonska linija) za početak vaseg poslovanja.

Amfiteatri

Savremeno opremljeni amfiteatri posebno su atraktivan prostor za organizovanje mnogih dešavanja-tribine, konferencije, seminari, prezentacije, predstave i jos mnogo toga.

Učionice, kabineti i  kancelarije

Prostor namjenjen fakultetima i firmama.

Kafeterija

Studentski klub, luksuznog enterijera.

Biblioteka

Gradska biblioteka sa bogatim fondom od oko 100.000 knjiga.

Advertising

Iskoristite mogućnost reklamiranja vašeg biznisa u zgradi Akademije znanja.

Garaža

Podzemna garaža kapaciteta 50 parking mjesta.

Kongresna djelatnost

Jedan od najvažnijih poslovnih segmenata Akademije znanja je profesionalna organizacija događaja. Akademija znanja u Budvi predstavlja mjesto specijalizovano za promocije i sastanke različitih obima, foruma, konferencija, simpozijuma. 

Kod nas možete organizovati različite promocije, proslave, zabave i obuke. Savremeno tehnološki opremljene sale su fleksibile, a sa tim i lako osposobljive za susrete različitih obima i mogućnosti.

Namjenski prostor  je klimatizovan i visoko kvalitetno opremljen za  jednodnevne i višedneve događaje. Pružamo sigurnost kvalitetne logističke podrške: prostrani foaje, kompjuterska učionica, kafe i parking  idealni su za poslovne sastanke, prijeme, izložbe i druge događaje, ukljućujući i ketering.