Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Škola računara u Akademiji znanja

7.04.2012.

Škola računara u Akademiji znanja

U organizaciji budvanske firme Minmedia uskoro počinje sa radom škola računara i kursevi obuke za apsolutne početnike, ali i za one koji žele da dopune svoje znanje.

Rok za prijavljivanje prve grupe polaznika, koji će imati specijalni popust prilikom plaćanja od 10%, je do kraja aprila.

- Škola je namijenjena svima bez obzira na godine, a takođe želim da naglasim da nepoznavanje engleskog jezika nije prepreka za usješno usvajanje znanja. Radićemo u savremeno opremljenoj učionici i na novoj generaciji kompjutera.

Planirano je da kurs traje četiri nedjelje sa fondom od 24 časa ,odnosno predavanja će biti tri puta nedjeljno po dva časa. Polaznici škole naučiće osnovne radnje koje će im trebati sjutra na poslu,olakšati savremenu komunikaciju, ili im jednostavno koristiti za zabavu-kazao je za naš program Damir Šinković,inženjer računarstva i profesionalni predavač.

Po završetku kursa polaznici će dobiti serftifikat.Cijena obuke iznosi 150 eura plus PDV, a zainteresovani se mogu prijaviti na tel 068 44 55 05.

 

Škola računara u Akademiji znanjaŠkola računara u Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

akademijaznanjabd@gmail.com

+382 67 615 050

+382 67 073 457

 

Izvršni direktor

Valentina Dabović

az.valentina.dabovic@gmail.com

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

az.sandra.radulovic@gmail.com

 

Administrator

Branka Radača

az.branka.radaca@gmail.com