Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Šanta Panta ponovo na Akademiji znanja

31.10.2013.

Šanta Panta ponovo na Akademiji znanja

       Nakon vrlo uspješne predstave za djecu „Bontonijada“,  koja se  održala na Akademiji znanja Budva prošlog mjeseca, popularni glumac Radojica Stanković - Šanta Panta danas je  ponovo nastupao sa predstavom „Voli da te vole“.       

          Ova  četrdesetominutna predstava  je bila namijenjena učenicima prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda budvanskih osnovnih škola, koji su ispunili amfiteatar Akademije do poslednjeg mjesta, a, zbog velikog interesovanja, odigrana je u četiri termina.

        "Voli da te vole" govori o odrastanju,  tj. kako smo nastali,  sa jednom zanimljivom formom scenografije,  koja izgleda kao knjiga, i kako koja stranica preovlađuje , tako se, na humorističan način, ređaju slike.

       Monodrama-mjuzikl „Voli da te vole“, čiji je tekstopisac Toda Nikoletić,  nosi sa sobom prvu nagradu festivala u Moskvi, Sarajevu i prvu nagradu publike u Subotici.
        

Šanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanjaŠanta Panta ponovo na Akademiji znanja

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112