Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Opštinsko takmičenje recitatora

24.05.2021.

Opštinsko takmičenje recitatora

           Narodna biblioteka Budve organizuje u Akademiji znanja Opštinsko takmičenje recitatora, u utorak 25.maja sa početkom u 17h, u amfiteatru D10 na trećem spratu.

           U takmičarskom dijelu učestvovaće učenici tri osnovne škole na području opštine Budva: OŠ"Stefan Mitrov Ljubiša", Druge osnovne škole i OŠ "Mirko Srzentić iz Petrovca, kao i učenici JU SMŠ "Danilo Kiš".

           Recitatori će se takmičiti u tri kategorije: od prvog do petog razreda osnovne škole takmiči se devet recitatora, zatim od šestog do devetog razreda takmiči se deset recitatora, i u srdnjoškoskoj kategoriji sedam recitatora.

           Prvonagrađeni recitatori stiču pravo za učešće na Državnoj smotri recitatora.

           U muzičkom dijelu programa, dok žiri bude odlučivao o najboljima, nastupiće učenici klase flauta prof. Ane Molčanov Brajak iz Škole za osnovno muzičko obrazovanje - Budva (Antonia Bellenger, Nikša Babović, Julija Kadina i Anđela Vlaović), zatim Milica Vulanović, učenica Srednje muzičke škole "Vida Matjan" u Kotoru, odsjek za gitaru i bend "Within the ochean waves" iz SMŠ "Danilo Kiš", kojeg čine Milica Đurišić, Balša Martinović i Artjom Kompani. Takođe polaznici škole glume pod pokroviteljstvom Opštine Budva, a koju vodi glumica Jovana Todorović, izvešće predstavu "Ježeva kućica".

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112