Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje "16 dana aktvizma protiv nasilja nad ženama"

10.12.2013.

Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje "16 dana aktvizma protiv nasilja nad ženama"

U okviru kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, opština Budva je, u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava,  organizovala debatu na temu „Njegošev Gorski vijenac predstavlja/ne predstavlja primjer diskriminacije žena u Crnoj Gori“, a povodom obilježavanja jubileja 200 godina od rođenja Petra II Petrovića Njegoša.

Na Akademiji  znanja danas su održane dvije debate, čiji su učesnici debatni  timovi gimnazije u Kotoru i srednjih škola u Tivtu, Budvi i na Cetinju.

Centralna debata biće održana u SMŠ „Danilo Kiš“, sa početkom u 12h 30min.

Donator kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja“ je Misija Organizacije za bezbjednost i saradnju u Evropi i Crnoj Gori.

Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje Na Akademiji znanja danas održane dvije debate u okviru kampanje

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112