Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Knjiga Isaka Adižesa "Put do liderstva" predstavljena na Akademiji znanja

21.09.2013.

Knjiga Isaka Adižesa "Put do liderstva" predstavljena na Akademiji znanja

žJedan od najvažnijih mislilaca današnjice i svjetskih eksperata u oblasti upravljanja organizacijama, prof. dr  Isak Adižes, na Akademiji znanja Budva predstavio je svoju novu knjigu PUT DO LIDERSTVA.

Promociju knjige upriličili su Fakultet za saobraćaj, komunikaciju i logistiku, Izdavačka kuća Hesperia edu i Akademija znanja Budva.

 

U ovoj instruktivnoj knjizi, na primjerima različitih stilova upravljanja, Isak Adižes  opisuje razvoj menadžera sa liderskim osobinama i ukazuje na prepreke koje je na tom putu potrebno savladati.

Uz obilje savjeta i primjera iz svoje bogate , četrdesetogodišnje prakse, dr Adižes pruža instrukcije kako poboljšati svoj stil upravljanja i kako izgraditi poslovne odnose sa saradnicima čiji se stilovi razlikuju od vašeg.

Na promociji su, pored autora, govorili mr Miško Rađenović, direktor Akademije Znanja,   prof. dr Vujadin Vešović,dekan Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku, mr Radoica Luburić, izvršni diektor Centralne banke Crne Gore i   Zorica Stablović Bulajić, direktorka izdavačke kuće Hesperia edu.


 

Knjiga Isaka Adižesa Knjiga Isaka Adižesa Knjiga Isaka Adižesa Knjiga Isaka Adižesa Knjiga Isaka Adižesa

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112