Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Fakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošima

15.09.2015.

Fakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošima

Petoj generaciji studenata Fakulteta za biznis i turizam u Budvi, juče su uručeni indeksi, prilikom prvog zajedničkog okupljanja u Amfiteatru Akademije znanja.

Nakon pozdravnih riječi dekana prof.dr Rada Ratkovića, i prodekanice za nastavu doc.dr Ane Tripković Marković, studenti su upoznati sa načinom i organizacijom rada na fakultetu.

Posebnoi im je predstavljena on-line komunikacija, preko sajta Fakulteta, koja im omogućava uvid u sav potreban materijal tokom studija.

„Zadovoljni smo odzivom oko 70 studenata, uglavnom mladih ljudi.Poneko ima i iz menadžerskih struktura, sa iskustvom, što je za nas kompliment  - da i menadžeri koji imaju svoje hotele ili ih prave, dolaze da dopune  znanje,  teorijskim znanjem i internacionalnom praksom koje imamo kod nas – a to je upravo ono što smo i očekivali kad smo stvarali fakultet.

Mislim da se svake godine iznova pokazuje da je Budva kao mjesto Fakulteta za turizam - potpuno pogođeno“ – naglasio je dekan Ratković.

Poruka dekana bila je da budu vrijedni kao pčelice, pa  uspjeh neće izostati.

Fakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošimaFakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošimaFakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošimaFakultet za biznis i turizam podijelio indekse brucošima

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112