Akademija znanja, Budva Crna Gora

Aktuelnosti > Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti Univerzitetu

16.10.2015.

Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti Univerzitetu

Na poziv rektora “Old  Polish University “ u Kielsiju dr Jana  Telusa, direktor Akademije znanja mr Miško Rađenović I dekan Fakulteta za biznis I turizam prof.dr Rade Ratković, prisustvovali su obilježavanju  Dana  akademije  2015/16  I Pedagoške konferencije.

Tom prilikom  dogovovorena je  realizacija projeta razmjene  srudenata „Erasmus plus“ izmežu "Old Polish fUniversity" i Fakultta za biznis i turizam.

Prije naredne posjete Budvi predstavnika poljskog fakulteta,  koja se olčekuje na proljeće, već će biti realizovana razmjena studenata, tako da će cilj posjete biti dogovaranje oko budućih zajedničkih planova ova dva eminentna fakulteta.

Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu  Direktor Akademije znanja i dekan Fakulteta za biznis i turizam u posjeti  Univerzitetu

Kontakt

DOO "Akademija znanja" Budva

Žrtava fašizma bb
Obilaznica
85310 Budva

Kontakti:

[email protected]

+382 33 475 281

 

Izvršni direktor

Valentina Bellenger

[email protected]

 

Savjetnik za odnose s javnošću i marketing

Sandra Radulović

[email protected]

 

Poslovni sekretar

Branka Radača

[email protected]

+38267 261 112